Даниел Паришко раководител на прием за осигурување

„Патот до успехот значи да излезете од комфор зона и да инвестирате во себе“ – Даниел Паришко – Раководител на сектор Прием во осигурување

Мирис на кафе и уште еден Петок. Разговараме со Даниел Паришко – Раководител на сектор Прием во осигурување, дел од тимот на СН Осигурителен брокер. Посветен, секогаш достапен, човек со голема визија. Отворен за соработка, Паришко е алтруист со силна волја за успех. Она што Даниел го прави неминовно парче од мозаикот на нашата СН […]

„Патот до успехот значи да излезете од комфор зона и да инвестирате во себе“ – Даниел Паришко – Раководител на сектор Прием во осигурување Прочитај повеќе... »