цел

„Штом имаш јасна цел, и највисокиот врв и не е толку далеку!“ – Тања Козовска, референт за продажба – Експозитура Радовиш

СН Осигурителен Брокер е лидер на пазарот на осигурувањето. Компанија која брзо се ширеше и продолжува претенциозно да ја освојува сојата цел, својата визија. Но, без нашиот тим СН Осигурителен Брокер не би бил на пиедесталното место. Не би ја исполнил својата цел. СН Осигурителен Брокер ја препознава амбицијата, поривот за остварување, успехот и стручноста. […]

„Штом имаш јасна цел, и највисокиот врв и не е толку далеку!“ – Тања Козовска, референт за продажба – Експозитура Радовиш Прочитај повеќе... »