приватно

приватно

Здравјето е приоритет: Осигурајте го и заштитете го вашето утре

Постојано се алудира на чување на здравјето кое е и треба да биде примарниот фокус. Но, понекогаш едноставно животот не влечи и ни креира „рутинска“ приказна. Деновите си поминуваат без или едвај да ги забележиме. Се апстрахираме од тој притисок. Притисок што постојано ни потенцира и не убедува дека треба да бидеме во добра здравствена […]

Здравјето е приоритет: Осигурајте го и заштитете го вашето утре Прочитај повеќе... »

заштитете го вашето здравје со полисата за доброволно приватно здравствено осигурување на СН Осигурителен Брокер

Црвен аларм! Здравјето е најважно! Заштитете се со осигурителна полиса за доброволно приватното здравствено осигурување

Бенефит на полисата за приватно здравствено осигурување. Црвен аларм!Заштитете се! Бројни и неочекувани се ризиците околу нашето здравје. Во светот во кој живееме, приватното здравствено осигурување станува неопходност. Здравјето е најважниот аспект кон кој е неопходно да го фокусираме нашиот животот кој најпрво е креација на нашето добро здравје. Затоа заштитете се и разбудете ја

Црвен аларм! Здравјето е најважно! Заштитете се со осигурителна полиса за доброволно приватното здравствено осигурување Прочитај повеќе... »

здравственото приватно осигурување

Приватното здравствено осигурување како инвестиција, а не трошок!

„Здравјето е состојба на целоснa физичкa, менталнa и социјалнa благосостојба, а не само отсуство на болест.” Поведувајќи се од оваа констатација и совет од Светската здравствена организација, би се поставило едно прашање. „Колку е важно да го сочуваме она што најповеќе ни значи и што е всушност она што најповеќе ни значи?“ Здравјето е најважно,

Приватното здравствено осигурување како инвестиција, а не трошок! Прочитај повеќе... »

istorija na zdravstveno osiguruvanje

Историја на доброволното приватно здравствено осигурување

Историјата за дополнителното приватно здравствено осигурување, датира многу назад во минатото. Сепак, според еден од нашите извори во 30тите години на минатиот век, на неименуван американски универзитет, група на професори биле првите основачи на ваквиот „пристап“. Професорите здружиле средства. Нивната намена била да покријат евентуални трошоци поврзани со заштитата во поглед на здравјето на клиниката

Историја на доброволното приватно здравствено осигурување Прочитај повеќе... »