redovni zdravstveni pregledi здравствени прегледи редовни

Редовните здравствени прегледи се одлика на свесните и зрели личности – Одберете ја полисата за приватно здравствено осигурување и бидете одговорни!

Свесните и зрели личности се одговорни кон себе си и практикуваат редовни здравствени прегледи! Живееме во модерно општество. Со голема динамичност, „рапидна“ паника околу стремежите да ги завршиме нашите обврски, едвај обрнуваме внимание на нашиот профил. На оној човек кој едвај да го забележиме во огледало. Размислувајќи околу прашањето што е човекот, како целиот тој […]

Редовните здравствени прегледи се одлика на свесните и зрели личности – Одберете ја полисата за приватно здравствено осигурување и бидете одговорни! Прочитај повеќе... »