патување

патување

Патувајте безгрижно и изберете автомобилска асистенција

Кога работите излегуваат од контрола, одберете идеален партнер! – Патувајте безгрижно и изберете автомобилска асистенција

Безгрижно патување со СН Осигурителен Брокер и изборот на автомобилска асистенција, значи дека сте го одбрале вашиот идеален партнер Непредвидливите ситуации се дел од животната патека. Важно е постоењето на свесноста дека ризиците постојат. Со нив, секако доаѓаат одредени т.н. спреги кои можат да го оневозможат постигнувањето на целта. На визуелизираниот посакуван таргет, резултат и […]

Кога работите излегуваат од контрола, одберете идеален партнер! – Патувајте безгрижно и изберете автомобилска асистенција Прочитај повеќе... »

патување осигурување

Развојот на свеста околу ризиците што демнат на патот – Здравјето и безбедноста како прироритети кога планирате патување

Живееме во динамично време, растргнати низ обврските. Затоа, понекогаш едвај го чекаме тоа „бегство“. Бегство надвор од урбаното и надвор од целиот тој деловен свет во кој цела година назад, сте се исцрпиле. Се ближат патувањата и тие моменти од кои ќе црпите инспирација од која подоцна ќе креирате уште подобра бизнис и развојна стратегија.

Развојот на свеста околу ризиците што демнат на патот – Здравјето и безбедноста како прироритети кога планирате патување Прочитај повеќе... »