раст

Одлoжувањето на одлуката да се осигурате, значи одложување на можноста за раст и развој!

Изговорите што ги имаме, можат само да ни дадат привремен и лажен спокој. Но, со тоа ги одложуваме потенцијалните можности за раст. Кога го одложуваме утрешниот ден и го преместуваме за некој извесен „футур“, како да чувствуваме некој спокој и мир на душата. Но, истиот значи само дефокусирање. Кога ја избегнуваме обврската и ја одложуваме, […]

Одлoжувањето на одлуката да се осигурате, значи одложување на можноста за раст и развој! Прочитај повеќе... »