во осигурување vo osiguruvanjeto

Одлуката за инвестирање во осигурување не е само финансиска, туку и навика за грижа за својата иднина

Мотивацијата знае да биде ролеркостер, но навиката е онаа која може да расте. Имајте навика да се фокусирате кон успехот! Но, како до тој успех? Одлуката за инвестирање во осигурување не е само финансиска одлука, туку и навика за грижа за својата иднина! Често го „одложуваме“ понеделник. Не ги гледаме можностите, туку се фокусираме кон […]

Одлуката за инвестирање во осигурување не е само финансиска, туку и навика за грижа за својата иднина Прочитај повеќе... »