осигурувањето е

Заштитете ги своите интереси: Осигурувањето – неопходност, а не раскош!

Осигурувањето не е раскош, тоа е неопходност! – Зошто не треба да постои погрешната генерализација на поимот како нешто кое се сфаќа како трошок? Сфатено како неопходност, осигурувањето не е претенциозно опуштање во „извесен“ раскош и тогаш кога го нема. Навидум се чини трошок, понекогаш и во моменти кога нема потребни финансии. Од тука изгледа […]

Заштитете ги своите интереси: Осигурувањето – неопходност, а не раскош! Прочитај повеќе... »