на сн

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер

Утро, Петок и силна миризба на кафе низ канцелариите на СН Осигурителен Брокер. Ја привршуваме неделата и пред почетокот на последниот работен ден, разговараме со нашата колешка Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер.  „Не постои пораз, освен да престанете да се обидувате.“ – Елберт Хабард. Марта се врти ли твојот свет […]

„Клиентот ни е на прво место!“ – Марта Ристевска – референт за продажба во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »