на ризикот

Адаптацијата на ризикот значи подготовка дека истиот може да се случи

Менталната подготовка за деновите кои следат после моментот во кој денес се наоѓаме е особено важна. Велат, дека доколку добро визуелизирате, можеби добри деведесет и девет проценти, вие ќе го направите она што сте го наумиле. Секако веруваме во ова мислење, но дали е тврдење кое не може да се промени, можеби ќе размислиме. Што […]

Адаптацијата на ризикот значи подготовка дека истиот може да се случи Прочитај повеќе... »