Александра Танатарец - Раоводител во сектор наплата во СН Осигрителен брокер

„Успешните луѓе се доживотни ученици со големи соништа!“ – Александра Танатарец, Раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер

„Успехот доаѓа кога постојат дефинирани планови, силна желба и постојана упорност. Бидете посветени на остварување на вашите соништа! Сонувајте големи соништа! Учете, созревајте! Затоа што успешните луѓе се доживотни ученици!“ –Александра Танатарец, раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер. Низ интензивниот вкус на еспресо и аромите кои не будат и подготвуваат за уште […]

„Успешните луѓе се доживотни ученици со големи соништа!“ – Александра Танатарец, Раководител на Сектор за наплата во СН Осигурителен брокер Прочитај повеќе... »