тимот

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов, раководител на платен промет, сектор финансии и сметководство

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов дел од тимот на СН Осигурителен Брокер Упорност, амбиција и љубов кон работата. Тимот на СН Осигурителен Брокер е оној кој стои зад оваа визија. Заедно креираме успешна приказна, а резултатот кој не позиционира како лидер […]

„Посветеноста и придонесот на тимот, ја исполнуваат визијата. Ако го нема тоа, не би постоел успех!“ – Митко Атанасов, раководител на платен промет, сектор финансии и сметководство Прочитај повеќе... »