Веројатноста дека ќе се случи нешто убаво е еднаква на веројатноста дека може да се случи нешто лошо – Осигурајте ја вашата иднина

Веројатноста дека ќе се случи нешто убаво е еднаква на веројатноста дека може да се случи нешто лошо – Осигурајте ја вашата иднина

Осигурајте ја вашата иднина и имајте некој кој секогаш стои зад вас во моменти кога опасноста демне над вашите амбициозни планови. Без разлика дали се поврзани со вашата приватност, деловни и бизнис креации и иницијативи, или едноставно сакате да го заштитите вашиот дом и семејство, имајте го на ум процентот на веројатност. Што би значело […]

Веројатноста дека ќе се случи нешто убаво е еднаква на веројатноста дека може да се случи нешто лошо – Осигурајте ја вашата иднина Прочитај повеќе... »