idninata иднината

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна!

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна! Велат никогаш не е доцна за планови и визија за иднината во која се гледате како успешен реализиран човек со среќно семејство, дом, во добро здравје. Но, дали успехот може да се планира без да се помисли на последиците? Што кога тие ќе се случат? […]

Креирајте ја иднината сега, затоа што утре ќе биде доцна! Прочитај повеќе... »