клиент

клиент

осигурителен пакет- бесплатна консултација

Клиентот – наш приоритет: Во СН Осигурителен Брокер бесплатна консултација при изборот на соодветен осигурителен пакет

Како најголем приоритет секогаш се нашите клиенти. Целото не би било цело доколку не е сѐ. Затоа, гласно зборуваме дека нашите клиенти се исто толку значаен дел од мозаикот, колку и нашиот тим од изградени професионалци. Зборувајќи за нашиот високообучениот кадар  кој неуморно работи и ја гради приказната на СН Осигурителен брокер, би потенцирале дека […]

Клиентот – наш приоритет: Во СН Осигурителен Брокер бесплатна консултација при изборот на соодветен осигурителен пакет Прочитај повеќе... »

zastiti ideja заштити идеја

Идеите како најголем капитал кој треба да се заштити

Доколку имате идеи, го имате најголемиот имот кој што ви е потребен, и за вас нема да постојат граници за тоа што можете да направите со Вашиот бизнис или пак Вашиот живот. Идеите се најголемиот капитал на било кој човек – Harvey S. Firestone. Како да се заштити тој капитал? Понекогаш постои конфузна динамика во

Идеите како најголем капитал кој треба да се заштити Прочитај повеќе... »

безгрижен timot na sn osiguritelen broker тимот на сн брокер

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид

Убаво е кога го работиш тоа што го сакаш. Затоа што го кога го правиш тоа, немаш никаков притисок. Се чувствуваш одморен, наместо уморен и секако безгрижен и ослободен од стресни ситуации. Овој Петок сме на гости кај нашиот колега од експозитура на СН Осигурителен Брокер во Охрид. Разговараме со Марјан Николоски, референт за продажба.

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид Прочитај повеќе... »