значи

значи

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? - Улогата на осигурувањето во контекстот

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? – Улогата на осигурувањето во контекстот

Дали е доволно само гласно да зборуваме дека нештата ни значат? Но, што стои зад таа сцена, зад таа позадина? Постои ли теоретски и практичен дел кој го објаснува концептот на заштита на сето она што ви значи? Комплетната посветеност, целосна ангажираност и вложување во личните и професионални цели се дефинира како целосен концепт, план …

Што значи комплетна посветеност кон она што ви значи? – Улогата на осигурувањето во контекстот Прочитај повеќе… »

Што значи одговорност? - Секој успех на СН Осигурителен Брокер е знак за повеќе

Што значи одговорност за една осигурителна компанија?

Одговорност значи да бидеме истрајни во нашите одлуки. Да стоиме достоинствено кон сето она што сме го замислиле и што го креираме. Одговорноста значи правилен однос со клиентите. Значи подобрување на услугите и континуирано чекорење без никаков застој. Одговорност значи таргетирање на конкретна цел и прифаќање на конкурентниот пазар. Од тука, одговорноста кон нашите осигуреници …

Што значи одговорност за една осигурителна компанија? Прочитај повеќе… »