здравјето

здравјето

Здравјето е приоритет: Осигурајте го и заштитете го вашето утре

Постојано се алудира на чување на здравјето кое е и треба да биде примарниот фокус. Но, понекогаш едноставно животот не влечи и ни креира „рутинска“ приказна. Деновите си поминуваат без или едвај да ги забележиме. Се апстрахираме од тој притисок. Притисок што постојано ни потенцира и не убедува дека треба да бидеме во добра здравствена […]

Здравјето е приоритет: Осигурајте го и заштитете го вашето утре Прочитај повеќе... »

Грижата за здравјето е клучна за современата деловна жена

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена

Грижата кон сопственото здравје е основа за градење на успешен деловен план Динамичното и брзо живеење, рапидниот развој на технологијата и константниот напор да бидеме во чекор со истиот, се разбира носат свои последици. Тоа секако се чувствува кај секој поединец. Со акцент кон понежниот пол, поконкретно на деловните жени, би рекле дека мултитаскингот е

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена Прочитај повеќе... »