животот

животот

„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“ – Евгенија Миленкова – Сектор финансии, сметководство – СН Осигурителен Брокер

„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“. Така започна нашиот утрински разговор со Евгенија Миленкова – сектор финансии, сметководство во СН Осигурителен Брокер Евгенија е дел од нашето СН семејство, од нашата успешна приказна веќе една година. …„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“. Евгенија […]

„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“ – Евгенија Миленкова – Сектор финансии, сметководство – СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »

životot животот

Животот – Која е причината што забораваме колку е важен?

Која е причината што ја забораваме важноста на животот? Динамично, брзо темпо. Секојдневие во кое не дозволуваме часовите да ни побегнат, да не спречат. И секогаш ни недостасува тоа време кое сакаме да го постигнеме? Можеби прашањево подлегнува на дискусија, но каде е тука животот? Кој го организира него и нашето време и како нашиот

Животот – Која е причината што забораваме колку е важен? Прочитај повеќе... »