„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“ – Евгенија Миленкова – Сектор финансии, сметководство – СН Осигурителен Брокер

„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“. Така започна нашиот утрински разговор со Евгенија Миленкова – сектор финансии, сметководство во СН Осигурителен Брокер Евгенија е дел од нашето СН семејство, од нашата успешна приказна веќе една година. …„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“. Евгенија […]

„Живеј го животот што го сакаш, сакај го животот што го живееш“ – Евгенија Миленкова – Сектор финансии, сметководство – СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »