Грижата за здравјето е клучна за современата деловна жена

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена

Грижата кон сопственото здравје е основа за градење на успешен деловен план Динамичното и брзо живеење, рапидниот развој на технологијата и константниот напор да бидеме во чекор со истиот, се разбира носат свои последици. Тоа секако се чувствува кај секој поединец. Со акцент кон понежниот пол, поконкретно на деловните жени, би рекле дека мултитаскингот е […]

Грижата за здравјето – Kлучна за современата деловна жена Прочитај повеќе... »