Стабилност

Стабилност и мир во иднината – Цитатот на Ворен Бафет, го покажува тоа!

ВОРЕН БАФЕТ:„Некој денес седи под сенка, бидејќи некој пред долго време засадил дрвце”. Како до таа стабилност и мир во иднина? Ја сместуваме оваа мисла како централна за денешниот текст. Го земаме примерот на Ворен Бафет, еден од најбогатите луѓе во светот, најголемите инвестициски умови на модерното време.Следејќи го мислењето на Ворен Бафет, се фокусираме […]

Стабилност и мир во иднината – Цитатот на Ворен Бафет, го покажува тоа! Прочитај повеќе... »