Станете свесни колку всушност домот ви значи и изберете најдобра полиса за осигурување

Сѐ започнува од едно место. Од домот Од домот започнува креацијата на вашиот живот. Тој е столб и она „катче“ од каде се создава понатамошниот тек на вашиот живот. Без разлика дали тоа е на деловен план или приватен. Од тука, домот не е само објект. Тоа е институција, во секаква смисла на зборот, а […]

Станете свесни колку всушност домот ви значи и изберете најдобра полиса за осигурување Прочитај повеќе... »