digitalen svet osiguritelen pazar осигурителен пазар

Дигитализацијата – Kомплементарен фактор кој ја диктира и помага комуникацијата со клиентите во осигурителниот пазар

Живееме во динамично општество каде очигледни се брзорастечките пробивања од страна на технологијата. Иновациите се очигледни и трендовите се фуриозни, а наша задача е истите, постојано да ги следиме. Се разбира, целта на СН Осигурителен Брокер, најуспешнит лидер на осигурителниот пазар во Македонија, е да можеме да овозможиме полесна комуникација со клиентот. Во денешниот свет, […]

Дигитализацијата – Kомплементарен фактор кој ја диктира и помага комуникацијата со клиентите во осигурителниот пазар Прочитај повеќе... »