Осигурителниот Бизнис

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот

Во март, месецот на Меѓународниот ден на жената, е важно да се потсетиме на историските промени што ги доживеаа жените во светот на осигурителниот бизнис. Истовремено да ги истражиме и нивните постигнувања и предизвиците со кои се соочуваат денес. Според податоците, на прагот на 20 век жените не смеeа сами да купат полиса за животно […]

Жените во Осигурителниот Бизнис: Неизоставен Дел од Тимот Прочитај повеќе... »