грижа

грижа

љубовта

Она што го сакаме,треба да го заштитиме! – Подарете љубов и заштитете ги најблиските

Од целокупното искуство во однос на брзиот начин на живот, динамичното секојдневие и целосниот товар од одговорноста да се извршат сите обврски беспрекорно, можеби забораваме на она основното нешто. Би рекле, двигателот кој успева да не задржи на нозе. Љубовта. Во име на месецот посветен на оваа именка, би издвоиле неколку нешта. Работи кои ја […]

Она што го сакаме,треба да го заштитиме! – Подарете љубов и заштитете ги најблиските Прочитај повеќе... »

грижа за клиентите, осигурување, работни семинари

Организација на работни семинари – Поттик и мотивација за соработка и грижа за клиентите

Со цел да бидеме што повеќе и поблиску до остварување на барањата на клиентите, да имаме специјален одговорен третман и грижа за клиентите, стремиме кон уште повеќе обуки, едукација, работни семинари. Со претензија што повеќе да го усовршиме знаењето на она што го нудиме, стремиме кон поголеми таргети. Кога ги знаеме нашите критериуми и знаеме

Организација на работни семинари – Поттик и мотивација за соработка и грижа за клиентите Прочитај повеќе... »

stresot стресот stress

Со осигурувањето, грижата за иднината станува сегашност и го ослободува стресот!

Стресот е честа емоција која му противречи на плановите. На се она што сакате да го направите и на светла иднина која сакате да ја креирате. Континуирано живеење во страв дека нешто ќе се случи, а вие немате никаква ингеренција, може да доведи до безмилосна агонија. Во динамичното општество во кое живееме, за жал евидентен

Со осигурувањето, грижата за иднината станува сегашност и го ослободува стресот! Прочитај повеќе... »