kasko osiguruvanje go štiti voyioto ' SN Broker каско осигурување го штити возиото и од кражби и злонамерни настани

Кражба или намерно оштетување на возилото – Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки

Каско осигурување – Возилото е потреба, па комплетната грижа околу него е нешто што е значајно за секој имател, сопственик! Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки, кражби, разбојништво или намерно оштетување на возилото. Во продолжение прочитајте повеќе со цел да ја разбереме важноста на овој тип на услуга во контекст на каско осигурувањето. […]

Кражба или намерно оштетување на возилото – Каско осигурување ве штити и од злонамерни постапки Прочитај повеќе... »