безгрижен timot na sn osiguritelen broker тимот на сн брокер

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид

Убаво е кога го работиш тоа што го сакаш. Затоа што го кога го правиш тоа, немаш никаков притисок. Се чувствуваш одморен, наместо уморен и секако безгрижен и ослободен од стресни ситуации. Овој Петок сме на гости кај нашиот колега од експозитура на СН Осигурителен Брокер во Охрид. Разговараме со Марјан Николоски, референт за продажба. […]

„Нашата работа значи целосна поддршка кон клиентот кој треба да се чувствува сигурен и безгрижен во нашите раце!“ – Марјан Николоски, референт за продажба во СН Осигурителен Брокер, експозитура Охрид Прочитај повеќе... »