Александра Дуковски, шеф на кабинет на извршни директори: „Соработката е елементарен постулат за да бидеме успешен тим!“

Петочно утро и еден пријатен разговор со нашата колешка Александра Дуковски. Дуковски е шеф на кабинет на извршни директори во СН Осигурителен Брокер и е навистина неизбежен дел од нашето семејство. „Да си дел од една толку моќна компанија која навистина е лидер на пазарот на осигурувањето е привилегија.“ . – Започна Дуковски, а на нашето […]

Александра Дуковски, шеф на кабинет на извршни директори: „Соработката е елементарен постулат за да бидеме успешен тим!“ Прочитај повеќе... »