Тимот на СН дел од најголемиот адреналински спектакл во Крушево „Macedonian 4×4 Trophy“

Крушево – првиот етно – град во Македонија, град на уметноста, култутрата, историјата. Како посебна приказна со афтентичен потпис, за туристите, овој град е авангардно искуство. Град кој одново ги живее најстарите занаети како керамичари, кујунџии, казанџии, чевлари, златари. Град со традиционални вкусови од локалните меанџии. Атрактивни стари куќи што ни раскажуваат и не потсеќаат […]

Тимот на СН дел од најголемиот адреналински спектакл во Крушево „Macedonian 4×4 Trophy“ Прочитај повеќе... »