Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер

Петок и утринско кафе за будење. Уште еден работен ден во дирекцијата на СН Осигурителен Брокер во Битола. Разговараме со нашата драга колешка Марија Биљановска Петроска – администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер. Го започнавме разговорот со ентузијазам и веднаш разговараме за амбицијата. Иако е Петок, а после неколку часови работа следи викенд, […]

„Ако не сме свесни за ризикот, она што го сакаме може да прекине да расте!“ – Марија Биљановска Петроска, администратор во сектор сточарство во СН Осигурителен Брокер Прочитај повеќе... »