ПОЧЕТНА 2018-11-19T14:36:33+01:00
Loading...

Зелен картон

Зелениот картон е проширување на осигурувањето од автомобилска одговорност надвор од територијата на Р. Македонија. Тој е исто така задолжителен […]

Осигурување на имот

Осигурувањето на имот подразбира осигурување на:

  • Семејна куќа, стан, помошни објекти, економски објекти, викенд куќа, подни и ѕидни облоги, стакла […]
Види повеќе новости

КОМБИНИРАНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВО

НАРАЧАЈ ОНЛИНЕ И ПОДИГНИ ВО ВРЕМЕ ШТО НАЈМНОГУ ТИ ОДГОВАРА

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ