BUY INSURENCE ONLINE

  • Порачај Online

Со цел да го олесниме купувањето на полиси, за нашите корисници воведуваме продажба преку нашата веб страна само со неколку кликови. Внесувањето податоци и купувањето се крајно едноставни и нема потреба од дополнителни посебни регистрации или лозинки. Апликацијата е достапна 24 часа во денот, 365 дена во годината.

Целиот процес се следи од страна на овластено лице во „СН Осигурителен Брокер ад Битола“, па доколку клиентот има каков било проблем со купувањето, нашиот дежурен оператор му помага и му дава поддршка до крајот на процесот.

Одберете ја Вашата полиса на следниот линк.

2018-11-12T15:19:03+01:00