Вработуваме – Стручен соработни за продажба

СН Осигурителен брокер АД Битола има потреба за засновање на работен однос на следните работни места: Стручен соработник за продажба – 6 отворени позиции Реон: Скопје, Кавадарци, Гевгелија, Кичево,...

Прочитај повеќе

Вработуваме – Раководител на подружница

СН Осигурителен брокер АД Битола има потреба за засновање на работен однос на следните работни места: Раководители на подружница – 5 отворени позиции Реон: Кичево, Штип, Демир Хисар, Кочани...

Прочитај повеќе

Вработуваме – телефонски агенти

СН Осигурителен Брокер има потреба од  5 соработници – Телефонски агенти за приватно здравствено  осигурување. Добредојдени се пријавите од кандидати кои: Поседуваат високо развиени комуникациски способности Амбициозни Желни за...

Прочитај повеќе