СН Осигурителен Брокер АД Битола повторно на страната на земјоделците

На 21.03.2019 година Христо Кондовски и Зоран Пејчиновски – извршни директори и Илче Талевски – раководител на секторот за земјоделие на СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР АД БИТОЛА одржаа состанок со...

Прочитај повеќе

СН Осигурителен Брокер АД Битола и Винер Лајф на целодневнo дружење со децата од детската градинка во Прилеп “Наша Иднина”

Tимот на СН Осигурителен Брокер АД Битола заедно со Винер Лајф беа на целодневнo дружење со децата од детската градинка во Прилеп “Наша Иднина”. Заедно боевме, игравме и другарувавме,...

Прочитај повеќе

Животното осигурување е згрижување на најблиските – интервју со Хелена Цветкоска, одговорно лице за животно осигурување во СН Осигурителен Брокер АД Битола

Иако животното осигурување се поврзува со инвестиционите фондови, сепак сметам дека таквиот концепт треба да претставува дисциплина и еден вид начин на штедење, вели Хелена Цветкоска, одговорно лице за...

Прочитај повеќе

Нашата мисија се задоволни клиенти – интервју со м-р Николина Таневска, раководител на секторот за финансии во СН Осигурителен брокер АД Битола

СН Осигурителен брокер АД Битола е компанија основана пред скоро 3 години, на крајот на 2014 година, односно почна да дејствува во декември 2014 година. СН Осигурителен брокер во...

Прочитај повеќе

Кои се предностите да се работи со брокер – интервју со Христо Кондовски, СН Осигурителен Брокер АД Битола

Извадок од интервјуто на Христо Кондовски за бизнис магазинотЕкономија и бизнис СН Осигурителен Брокер важи за друштво со брз раст. Запознајте не со почетоците и со сегашното дејствување на...

Прочитај повеќе

Награда за СН Осигурителен брокер во областа на осигурувањето на манифестацијата „Најуспешни битолчани“

Признанието како победник во областа на осигурувањето на манифестацијата „Најуспешни битолчани“ за 2016 година во областа на осигурувањето го доби СН Осигурителен Брокер. СН Осигурителен Брокер во последно време...

Прочитај повеќе