Подарок полиса за животно осигурување со комплетна регистрација на возило во СН Групацијата

ПРОМО ПОНУДА со која добивате ПОДАРОК ПОЛИСА за ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ СО ОСИГУРЕНА СУМА ОД 90.000 ДЕНАРИ со секоја комплетна регистрација на возилото во СН Групацијата. Акцијата трае до 31.12.2022....

Прочитај повеќе

Како да изберам осигурување со кое најдобро ќе ги заштитам семејството и имотот?

Животот е исполнет со бројни предизвици и ризици. Дел од нив не можат да се предвидат, но можат да се намалат економските штети од несаканите настани. Даниел Паришко, раководител...

Прочитај повеќе

Штеди електрична енергија – добиј попуст на Samsung клима со осигурување од СН Осигурителен Брокер

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои...

Прочитај повеќе

СН Осигурителен Брокер го проширува својот тим во Битола

СН Осигурителен брокер АД Битола, како современа компанија која во континуитет вложува во човечките ресурси и професионалните капацитети како суштински двигател на развојната компонента на компанијата, го проширува својот...

Прочитај повеќе

Навремената здравствена заштита спасува живот

Емилија Десановска: Навремената здравствена заштита спасува живот, затоа приватното здравствено осигурување е важно – Раното откривање на здравствените проблеми и точната дијагностика обезбедуваат навремена нега и грижа за нашето...

Прочитај повеќе

15% ПОПУСТ ЗА ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ ВО СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОКЕР ОД 4 ДО 11 МАРТ

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивна кампања по повод месецот на жената овозможува 15 отсто попуст за доброволно приватно здравствено осигурување. Попустот важи за секоја нова полиса за...

Прочитај повеќе

15% попуст за доброволно приватно здравствено осигурување во СН Осигурителен брокер на 9 и 10 декември

СН Осигурителен Брокер во рамките на промотивна кампања за доброволно приватно здравствено осигурување овозможува 15 отсто попуст. Попустот важи за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување купена...

Прочитај повеќе

Започна со 4 вработени, а денес е најголем брокер на пазарот на осигурување

СН Осигурителен Брокер овој декември одбележува 7 години постоење СН Oсигурителен брокер АД Битола овој декември одбележува 7 години од основањето, период во кој компанијата се искачи и задржа...

Прочитај повеќе

Со секоја полиса СН Дом купена овој декември гратис патничко здравствено осигурување

Декември e месец на домаќинско осигурување во СН Осигурителен Брокер. Со секоја полиса СН Дом, купена во текот на месец декември, добивате гратис патничко здравствено осигурување. Осигурете го домот...

Прочитај повеќе