About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 16 blog entries.

Пожар и други опасности Полисата за осигурување од пожар и други опасности го штити Вашиот имот од ризиците кои секојдневно му се закануваат на Вашиот долгогодишен труд и вложувањата. Со оваа полиса се покриени ризиците како: пожар, експлозија, удар од гром, излевање, град, удар од возило или подвижна машина и други ризици. Прекин на работа [...]

Индустриско/бизнис осигурување 2018-11-12T15:12:58+01:00

Се сеќавате ли како го уредувавте домот? Како со многу ентузијам го биравте мебелот и како се радувавте кога на крајот во него се беше онака како што замисливте? А што е со Вашата компанија? Сега кога конечно се преселивте нови и поубави простории и купивте нова опрема…. Дали го заштитивте она на кое толку [...]

Осигурување домаќинство 2018-11-12T15:12:35+01:00

Незгодата не може ниту да се предвиди ниту да се спречи, меѓутоа може да се ублажат економските последици од неа преку склучување на осигурување од незгода. Осигурувањето на работниците од последици на несреќен случај – незгода е осигурување со кое се покриени работниците на работното место и во останатите активности со кои се занимаваат во [...]

Осигурување од незгода 2018-11-12T15:12:16+01:00

Вашето здравје и безбедност треба да бидат на врвот на листата кога планирате патување. Ние сакаме Вие да патувате мирно и безгрижно и затоа Ви нудиме спектар на услуги со што Ви гарантираме безгрижно патување и покривање на најчестите ризици што демнат на патот. Патничкото осигурување е осигурување на лица за време на патување и [...]

Патничко осигурување 2018-11-12T15:11:57+01:00

Животот е најскапоценото нешто што го поседува секој човек и затоа треба квалитетно и правилно да го заштити. Да им пружите сигурност на Вашите најблиски, да ја планирате Вашата иднина, да штедите и истовремено да бидете осигурени. Осигурувањето на живот Ви пружа можност да си ја обезбедите својата и сигурноста на Вашето семејство со помош [...]

Осигурување живот 2018-11-12T15:11:29+01:00

Задолжителното осигурување на патници во јавен превоз од последици на несреќен случај се спроведува согласно одредбите од Законот за задолжително осигурување во сообраќајот и условите за осигурување на лица од последици на несреќен случај. Осигурените суми од оваа тарифа се сметаат за минимални, пресметани во денарска противредност по курсот на НБРМ на денот на уплатата. [...]

Осигурување на патници во јавен превоз 2018-11-12T15:11:09+01:00