Tимот на СН Осигурителен Брокер АД Битола заедно со Винер Лајф беа на целодневнo дружење со децата од детската градинка во Прилеп “Наша Иднина”. Заедно боевме, игравме и другарувавме, а најдобрите и ги наградуваме. Научивме малку повеќе за важноста на штедењето, како најлесно и најсигурно да ги заштитиме тие заштедени пари за потоа да ги искористиме за многу убави работи.
Најдобро претставување на среќни и задоволни детски лица е секако преку слики.
Овозможете им на Вашите деца штедење со Винко со искористување на новогодишната промоција која носи супер понуди и супер попусти!